Care&C Bogføring, regnskab og digitalisering

16 års erfaring, digital bogføring og administration af små og mellemstore virksomheder

Hvem er vi?  

Care&C er en regnskabs- og rådgivningsvirksomhed, der startede i 2007 som følge af den store tilstrømning af polske arbejdere til Danmark.   

Vi har i 16 år arbejdet med rådgivning af virksomheder og privatpersoner omkring danske forhold og bistået dem med udarbejdelse af nødvendige arbejdstilladelser. Vi yder en total service, hvor de enkelte personer får rådgivning fra deres første arbejdsdag i Danmark til deres sidste. Virksomhederne assisterer vi med regnskab for deres danske virksomheder og selskaber, ligesom vi også hjælper udenlandske virksomheders filialer i Danmark.   

Teamet bag Care&C består af erfarne konsulenter, der behersker både dansk og polsk som modersmål, vores medarbejdere er tosprogede, hvilket bidrager til at bygge bro mellem vores polsktalende kunder og deres dansktalende interessenter.   

Administration af udenlandske medarbejder

Vi rådgiver både danske og udenlandske virksomheder omkring regler og forhold i Danmark, vi udarbejder nødvendige tilladelser, hjælper med skattekort, sygesikring og godkendelse af kvalifikationer via Arbejdstilsynet. Derudover hjælper vi større virksomheder med integrationen mellem polske medarbejder og deres danske kollegaer og hjælper den lokale tillidsmand med tolkning og andre kommunikationsopgaver.  

Tolkninger, forhandlinger, konferencer

Vi har haft stor succes med at være broen mellem danske og polske selskaber i forskellige sammenhænge. Hver kunde har en individuel case og et individuelt behov, vi skræddersyer en løsning til hver enkelt, og vi arbejder på timebasis. Afhængigt af behov har vi interne og eksterne konsulenter, vi kan trække på, og som kan skræddersy en komplet løsning til en given opgave – vi arbejder både med faste partnerskaber og engangsopgaver.   

Kom i kontakt med os i dag!

Scroll to Top